Käenkoskentie 5 80130 Joensuu

040 354 7478

Maalämpöpumput

Maalämpöpumput

Kestävää ja kustannustehokasta energiantuotantoa | Joensuu

Putki Ykkönen asentaa maalämpöpumput Joensuussa ja sen lähimaastossa. Maalämpöpumppu sopii vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, niin patterikiertoiseen kuin lattialämmitykseen. Maalämmöllä lämmitetään kestävästi rakennus ja sen käyttövesi. Kysy maalämmöstä lisää meiltä!

Eniten säästöjä tuottava energiaremontti

Käytössämme ovat Viessmannin ja Boschin maalämpöpumput. Molemmat ovat energiakustannuksiltaan ja laadultaan huipputasoa. Korkealaatuisten maalämpöpumppujen käyttöikä on noin 25 vuotta ja ne maksavat yleensä 4-6 vuodessa itsensä takaisin.

Maalämpöön siirtymisellä saavutetaan kaikkein suurimmat säästöt energiaremontteja vertaillessa. Maalämpöpumpulla saavutetaan parhaimmillaan jopa 80 % säästöjä energiakustannuksia.

Varma ja tasainen energiantuotanto

Maalämmön käyttäminen on osa kestävää kehitystä, sillä se ottaa energiansa maahan varastoituneesta energiasta. Ensisijainen energianlähde on kallio, pintamaa tai lähellä oleva vesistö. Maalämpöä ei siis yleinen energiakustannusten kohoaminen hetkauta.

Pinta-ala, asukasmäärä ja käyttötavat ohjaavat valintaa

Maalämpöpumppu valitaan asuinpinta-alan, asukkaiden lukumäärän mukaan ja käytön mukaan. Mitä suurempi rakennus ja energiankulutus, sitä suuremmat hyödyt maalämpöpumpulla tavoitetaan. Harvoin kuitenkaan alle 100 neliön taloon kannattaa hankkia maalämpöpumppua vaan silloin kyseeseen tulee paremminkin ilmavesi- tai ilmalämpöpumppu.

Maalämpöpumppu uuteen tai vanhaan kotiin

Maalämpö pumppu on varsin varteenotettava ja kestävä ratkaisu uuden kodin energiantuotannonlähteeksi. Myös vanhan öljy-, sähkö- tai puukattilan korvaaminen maalämpöpumpulla on kannattavaa. Suora sähkölämmitys, sähköpatterit, voidaan vaihtaa vesikiertoiseksi, jolloin vaihto maalämpöön sujuu vaivattomasti.

Maalämpöpumpun asennuksia vuoden ympäri

Maalämpöpumpun asentaminen on kätevää, sillä maalämpöpumppuja voidaan asentaa vuodenajasta riippumatta.
Maalämpöön siirtyminen on luvanvaraista, autamme tässä lupaprosessissa asiakasta.

Ota yhteyttä

Jätä viesti tai pyydä meiltä tarjous.